Rreth Nesh

Historia Rreth Nesh

AMS.AL është krijuar falë një ambicje dhe aftësish dinamike, duke u mbështetur në aftësitë dhe mjeshtëritë intelektuale të fituara gjatë viteve, duke i kombinuar këto edhe me eksperiencat e ndryshme praktike të një grupi ambicioz dhe të përgatitur për sfidat e shumta dhe dinamizmat e këtij shekulli. Kjo shoqëri e publikon aktivitetin e saj online në fund të vitit 2015, pas disa viteve punë të themeluesit dhe të stafit. Rreth Nesh

AMS.AL është menduar që në themelimin e saj si një krijim i veçantë. Një krijim bindës në një gamë të gjërë shërbimesh përsa i përket botës dixhitale.

Gjatë 10 vjeçarit të kaluar ne vumë re që pothuajse gjithçka, veçanërisht në lidhje me botën e komunikimit. Tani pothuajse gjithçka është bërë virtuale dhe po zhvendoset në web.

Çdo faqe interneti është bërë vendi ku po ushtrojnë aktivitetin e tyre dyqanet e reja, tregjet e rinj, mënyrat e reja të transportit, të reklamës, të prezantimit, të blerjes, të shitjes dhe të transaksioneve.
Në këtë territor të ri online, faqet e internetit janë prona e re virtuale ku po ndodhin gjëra të mëdha. Ne e shohim veten si konsulentët, arkitektët, inxhinierët dhe dizenjuesit e kësaj prone të projektuar virtuale dhe neo-ndërtesave të saj. Pra, faqeve të internetit.
Rreth Nesh

Një website në ditët e sotme është një domosdoshmëri për shumë subjekte, qofshin ata privatë apo ndërmarrje. Websiti është një mjet i mirë për të reklamuar artin tuaj, eventet, produktet ose shërbimet tuaja, kompaninë tuaj.
Për ne nuk ka rëndësi nëse biznesi juaj është i madh apo i vogël, ne ofrojmë të gjitha zgjidhjet për reklamimin dhe pozicionimin e biznesit tuaj online në mënyrën më të mirë, falë eksperiencës, ekspertizës dhe teknologjisë që përdorim.

Faqja juaj e Internetit duhet të veprojë si zyrë/dyqan që punon 24 orë, në 7 ditë të javës pa pushim në mënyrë efikase dhe transparente.
Procesi jonë i punës përqëndrohet në projektimin dhe zhvillimin e një faqe të lehtë në përdorim si nga ana e menaxhimit dhe nga ana e përdoruesve.
Bizneset, kompanitë, institucionet dhe organizatat kanë nevojë për ekspertizën tonë në web design dhe në fushat e tjera të ndërlidhura për të ndërtuar faqet e tyre të internetit dhe aplikacionet në web në një mënyrë inovatore.

 

Qëllimi Rreth Nesh

AMS.AL është themeluar me qëllim që të ofrojë produkte dhe shërbime profesionale të personalizuara në fushën dixhitale. Duke shfrytëzuar përvojën tonë ne ofrojmë shërbimet dhe produktet tona specifike:

 1. Zhvillimi i Website-ve dhe sistemeve;
 2. Dizajn profesional në Web;
 3. Marketing Online (Digital Marketing),
 4. SEO (Optimizimi për motorët e kërkimit);
 5. Hosting (Servers),
 6. Domains, Security, etj!

Ne sjellim vlera tek klientët tanë, duke krijuar dhe përmirësuar praninë e tyre online përmes prezantimit të biznesit, të produkteve dhe të shërbimeve që ata ofrojnë, në mënyrë profesionale.

 

Vizioni Rreth Nesh

Në bashkëpunim me partnerët dhe stafin tonë ne ndihmojmë njerëzit që të realizojnë ëndërrat e tyre nëpërmjet iniciativës, zhvillimit dhe përkushtimit.

 

Strategjia

Për të arritur synimet tona ne jemi në zhvillim dhe rritje të vazhdueshme të kapaciteteve teknologjike, intelektuale dhe njerëzore. Gjithashtu, ne jemi në rritje të numrit të bashkëpunëtorëve gjithmonë në përputhshmëri me misionin dhe vizionin e ndërmarrjes tonë.

 

Filozofia Rreth Nesh

Suksesi i ndërmarrjes tonë bazohet në parimet: “Ne kërkojmë vazhdimisht për diçka më të mirë”, “Dinjiteti dhe serioziteti janë ofertat tona kryesore”, “Raportet shumë të mira me bashkëpunëtorët janë një nga faktorët kyç të suksesit tonë”.

 

Shërbimet
 • Marketing online
 • Website Design dhe Brand
 • Mirëmbajtje dhe suport për faqe interneti
 • Zhvillim në web (Projekte dhe paketa komplekse)
 • Regjistrim Domaini (i autorizuar)
 • Hosting për faqe interneti (Manaxhim Serveri)
 • SEO – Optimizim për motorrët e kërkimit
 • Google My Business (Biznesi juaj në google)

 

Partnerë dhe çertifikime

Prania jonë online
Faqja zyrtare e internetit e AMS.AL është www.ams.al
Për më shumë informacion, ju lutemi të na kontaktoni.
[email protected]
+355685886133
Adresa I: Rruga Ali Demi, Tiranë, 1005
Adresa II: Rruga 28 Nëntori, Elbasan, 3001;
Ju faleminderit,
Stafi i AMS.AL!

 

Chat with us
Need help!
Greetings, I am here to help you with any Questions you have regarding our services.