Marketing Online, Faster Website Hosting

Marketing Online
Optimizim i shpejtësisë së Faqes tuaj të Internetit
Faqja e internetit ka sekonda për të provuar vlerën e saj për një vizitor: 47% e konsumatorëve presin që një faqe të hapet në 2 sekonda ose më pak në kompjuterat desktop dhe laptop.

Faster Website Hosting. Faqet e internetit që ngarkohen brenda 5 sekondave në celular shikojnë një kohëzgjatje më të gjatë prej 70%. Edhe një vonesë prej një sekonde në hapjen e faqes së internetit mund të rezultojë në një rënie të trafikut prej 7% që do të thotë që nëse një faqe interneti e-Commerce po bën $ 100,000 në ditë, ky sekond i vetëm mund të nënkuptojë humbje prej 2.5 milion dollarë në vit.

Me vëmendjen që shtrihet vazhdimisht duke u zvogëluar dhe aq shumë duke konkurruar për kohën e çmuar të vizitorëve, ne sigurohemi që faqja juaj të jetë gjithmonë e shpejtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 5 =

Chat with us
Need help!
Greetings, I am here to help you with any Questions you have regarding our services.