Listim & verifikim në Google , listim & verifikim në google

Google është kompania më e gjigande në planet, kështu që dhe platformen e vet sociale sigurisht që synon vetëm vendin e parë.

1.    Google + nuk është një vend që mund të bësh një status me 140 karaktere ose të njohësh njerëz të rinj si në Facebook. Është një vend që ti mund ta përfshish biznesin tënd me të gjitha të dhënat e veta. Ky rrjet social financohet nga Google Company dhe kështu që cfarë do  materiali hidhet në këtë rrjet është prioritar në Google.

2.    Është një rrjet social akoma në rritje dhe kështu që ju mund të jeni nga të parët që mund ta shfrytëzoni këtë rrjet duke postuar gjithë materialet dhe të dhënat e biznesit tuaj. Mos harroni se është shumë e rendësishme që të keni një profil sa më të vjetër në një rrjet social dhe kjo ju jep përparësi.

3.    Kontenti që vendoset në Google + gjithmonë indeksohet më shpejt nga Google dhe gjithmonë i jepet përparësi në motorrat e kërkimit. Në momentin që dikush kërkon në Google gjithmonë tenton të klikoj rezultatet që shfaqen më lart në lidhje me subjektin që kërkon.

4.    Të përdorësh Google + do të thotë që duhet të shfrytëzosh dhe gjithë  funskionet e ndryshme që ofron. Hangout, Gmail, Youtube, Communities , Google Maps janë shumë të rëndësishme për biznesin tuaj nëse mësoni ti përdorni sic duhet.

5.    Kërkimi i personalizuar është një nga pluset më të mëdha të Google +. Në momentin që ju jeni të loguar në këtë rrjet social ju mundet të personalizoni kërkimit tuaj duke gjetur informacionin që ju duhet. Imagjinoni se sa përdorues mund të gjejnë kompaninë tuaj nëpërmjet kërkimit specifik.

6.    Jepini autorësinë e matërialit që postoni në Google +. Nëpërmjet disa verifikimeve të vogla ju mund të nxirrni në krah të cdo postimit tuaj në Google +, profilin tuaj original, duke ruajtur kështu autorësine e kontentit që është shpërndarë.

7.    Hangouts Air. Hangouts është një nga mjetet që po përdoret më tëpër për momentin. Ky aplikacion ju jep mundësinë që të beni konferenca live në kohë reale duke demostruar shërbimet tuaja dhe produktet tuaja. Dhe e gjitha kjo pa asnjë pagesë.

8.    GoogleAnalytics mjeti më i mirë për të parë statistikat e faqes suaj të internetit. Një produkt tjëtër shumë i rëndësishëm i Google + janë dhe Google analitycs që ju lejon të ndërtoni një rrjet ku mund të shikoni cdo moment vizitat dhe statistika të detajuara të faqes suaj të internetit.

9.    Biznesi juaj mund të përfshihet në komunitete të ndryshme ku anëtarët kanë interes imediat për produktet tuaja. Ju mund ti reklamoni produktet tuaja në mënyrën më të mirë të mundshme duke u përfshirë në komunitetet që Google + ofron

10.    Nëpërmjet Google Local dhe Places vizitorët ose klientët potencial mund të shohin vendndodhjen tuaj në kohë reale dhe të shohin dhe revieë që këni marrë (nëpërmjet yjeve që dalin mbi biznesin) Cdo kush mund të ketë një informacion paraprak mbi shërbimet tuaja.

Pse Biznesi juaj duhet të jetë në Places Google

Google ka qenë shumë shfajësues për faktin se bizneset e hapura janë duke u raportuar gabimisht si e mbyllur në Google Places.Është tepër e lehtë për të raportuar biznesin si mbyllur të shërbimit, dhe Google ka premtuar në blogun e saj për të zgjidhur problemin.Le të mbështetur gjërat për një të dytë dhe të kërkoni në shërbim të Google Places.

Një përmbledhje nga një klient të pakënaqur me të vërtetë është një çështje tjetër.Iu përgjigjur një rishikim është alternativa më e mirë.Ju mund ta bëni këtë duke hyrë në llogarinë tuaj dhe duke zgjedhur për të përgjigjeni shqyrtimin si pronar të biznesit.

Nëse ju nuk jeni në Google Places ende, nuk e le lajmet e fundit negative të penguar ty.Google ka premtuar për të zgjidhur çështjen e bizneseve duke u raportuar gabimisht si të mbyllur, dhe ata kanë tendencë të jetë e mirë për mbajtjen fjalën e tyre një herë një problem është zbuluar me shërbimet e tyre.Me kaq shumë Kerkimet e internetit duke u përqëndruar rreth rezultateve të lokalizuara, ju nuk mund të përballojë të mos jetë e shënuar në Google Places.

Kërkoni këtë shërbim duke shkruajtur detajet e kërkesave!

 Listim & verifikim në GoogleListim & verifikim në Google, Listim & verifikim në Google, Listim & verifikim në Google