Regjistrimi Biznesit në googleShkurtimisht po ju prezantojmë 3 paketat që ne ofrojmë në lidhje me shërbimin Google My Business:

– Plani Bazë: 

Regjistrimi në Google Streat & Location, Integrimi në Google Business, Regjistrimi i biznesit në Hartë dhe në Google Search. Përfshin regjistrimin e të dhënave, adresës, orareve, kontakteve, websajtit, fotot e ambjenit!

Së fundmi përmbyllet me konfirmimin nga vetë google nëpërmjet zarfit, i cili do të vijë me postë në adresë të biznesit tuaj! Pra, biznesi juaj do të shfaqet njëkohësisht në Google Plus, Google Search dhe Google Maps. Kushton 50 Euro (pagesë e vetme)!

– Plani i Avancuar: 

Përfshin komplet Planin Bazë, shtohet mirëmbajtje e vazhdueshme për një vit, furnizimi me postime, me lajme, me foto dhe me aktivitete të biznesit tuaj, dhe publikimi i artikujve të webit tuaj, apo i publikimeve në facebook apo lajme të tjera që dëshironi të jenë publike, qoftë edhe artikuj në lidhje me biznesin tuaj!

Gjithashtu, për ta kompletuar këtë punë ofrojmë mbi 20 review pozitive, 5 yje, gjë e cila do e ndihmojë biznesin tuaj të renditet shpejt dhe më mirë në google! Kushton 100 Euro (pagesë e vetme)!

– Plani i Kompletuar: Regjistrimi Biznesit në google

Përfshin padiskutim të dy planet mësipër duke shtuar mbi 50 review pozitive, 5 yje! Sigurojmë reklamimin dhe aktivizimin e një llogarie në facebook, llogari në twitter, etj! Gjithashtu, nëse keni website ju sigurojmë regjistrimin e websitit tuaj në Google Webmaster Tools, dhe në Google Analystics.

Optimizimin e faqes për motorët e kërkimit duke përdorur Google Webmaster Tools. E gjitha, do të krijonte rritje të konsiderueshme të vizitorëve tuaj qoftë në websitin tuaj, por edhe në llogarinë e Google Business Page! Kushton 200 Euro (pagesë e vetme)!

I gjithë procesi realizohet në disa faza, ku faza e parë zgjat 2-3 ditë, faza e dytë zgjat 2-3 javë për shkak të kohës që nevojitet që google të sjellë zarfin me kodin e konfirmimit dhe faza përfundimtare zgjat 2 javë të tjera për të përmbyllur të gjitha proceset e nevojshme!

Biznesi juaj në google!? (Lexo më tepër), ose Porosite tani këtë shërbim

Sa kushton Regjistrimi Biznesit në google!?

Biznesi juaj në google!? (Lexo më tepër), ose Porosite tani këtë shërbim

Chat with us
Need help!
Greetings, I am here to help you with any Questions you have regarding our services.