Optimizimi për motorrët e kërkimit

Shërbimi SEO fillon nga 100 Euro, Kontakto për detaje të tjera rreth çmimeve ose Porosit Paketën e dëshiruar!

Optimizim i Motorrëve Kërkimit

Cila është gjëja kryesore pas krijimit të një faqe interneti biznesi? Përgjigjja është e thjeshtë, ‘Promovimi’.

Një biznes gjoja harton një faqe interneti që mbart të gjitha detajet në lidhje me ofertat e saj dhe detajet e kompanisë, por në qoftë se kjo faqe nuk është punuar si duhet atëherë ajo është thjesht një produkt kot, pa pik rëndësie! Motorrët e kërkimit janë gjithmonë në dispozicion të përdoruesve që kërkojnë produkte nepërmjet fjalëve kyçe dhe për një faqe interneti që të jetë e suksesshme dhe të dallohet lehtë nga vizitorët, ajo duhet të ketë një rënditje më të lartë në motorrët e kërkimit. SEO apo optimizim i motorrëve të kërkimit është një nga mjetet themelore të Marketingut në Internet që siguron rënditjen më të lartë të faqes tuaj në motorrët e kërkimit.

Pse ju nevojitet SEO?

SEO siguron trafik maksimal drejt faqes tuaj.

Është faktori vendimtar i promovimit të faqes internetit.

Procesi i Optimizimt të Motorrëve të Kërkimit siguron aksesin e lehtë të faqes tuaj.

Bën dallimin ndërmjet faqes tuaj dhe të tjerëve.

AMS AL është një kompani që ofron të gjitha zgjidhjet në Optimizimin e Motorrëve të Kërkimit.

SEM-Search Engine Marketing

Administrimi fushatave online të sponsorizuara ose të njohura ndryshe si pay-per-click (PPC) që i japin aftësi biznesit të blejë vendosjen në krye të çdo motorri kërkimi dhe rritë ndjeshëm dukjen apo të afishojë reklamat e tij në google apo website të tjera. Menaxhimi i përditshëm i mire i parametrave të kërkimit në website dhe llogaritë google është thelbësore për të arritur suksesin nëpërmjetë reklamimit me pagesë

Ne mund tju ndihmojmë profesionalisht të vendosni dhe të manaxhoni në mënyrë efektive llogaritë në Google AdWords për të maksimizuar rezultatet e kërkimit dhe maksimizuar vlerën e parave të shpenzuara në fushatat e marketingut në Google.

SEO Optimisation

Sot nuk është e mjaftueshme të keni vetëm një ueb-faqe të mirë për të arritur suksesin që prisni në internet. Për të pasur sukses, ueb-faqja juaj duhet të jetë e ranguar lartë në makinat e kërkimit siç është www.google.com, www.yahoo.com, www.msn.com etj.

Disa nga mënyrat që përdor stafi ynë në SEO & SMO

Tërheqje të trafikut me metoda të ndryshme SEO  siç janë fushatat reklamuese duke shfrytëzuar Google Adwords por dhe kompani të tjera të sukseshme që kanë rezultuar mjaft efektive për shumë nga klientët tanë.

Për cfarë shërben SEO?

SEO (Search Engine Optimization) është proces i përmirësimit te rënditjes së faqes suaj në motorët e kërkimit, sic janë Google, Yahoo, Bing etj. Kur një faqeje në internet i bëhet optimizim i mire ajo renditet në kërkimet e para që bëjnë të interesuarit sipas Fjalëve-Kyçe (Key-Words).

Si dhe sa ndikon SEO në biznesin tuaj?

Search Engine Optimization ndihmon në pozitën e faqes suaj në rank botëror dhe kombëtar (SERP). Renditja si dhe ranku sa më i mirë do të bëjë një lidhje më të shpejtë të klientëve tuaj me ju, nëpërmjet një rankimi sa më të mirë dhe një indeksimi sa më të shpejtë të produkteve dhe shërbimeve që ofroni për klientët tuaj, faqja juaj do të jetë e vizituar dhe e klikuar në mënyrë të vazhdueshme nga klientët tuaj por edhe nga vizitorë të tjerë që janë të interesuar në atë cfar ju ofroni.

Për çfarë shërben SMO?

SMO (Social Media Optimization) është procesi  marketingut që kryhet për një apo disa biznese nëpërmjet rrjeteve sociale siç janë, Facebook, Google+, Youtube, Blog, Twitter etj. Social Media Optimization ka një rol kryesor vitet e fundit në lidhjen e shpejtë që kryen Klient-Kompani, për vetë faktin se shumica e njerëzve navigojnë më të shumtën e kohës në rrjete sociale. Promovimi dhe marketingu në rrjete të tilla të fuqishme ka sjellë përfitimi të mëdha për kompani që kanë vendosur të shtrihen dhe të bëjnë marketing në rrjete sociale. Rrjetet sociale janë mënyra më e mirë për të qënë sa më pranë klientëve dhe të interesuarve për produktet që ju ofroni, pasi shumica e njerëzve sot navigojnë në rrjete sociale si dhe lidhjet e tyre shoqërore i kanë fokusuar në to.

Makinat e kërkimit janë një burim i rëndësishëm për marrjen e informacioneve.

Ato bëjnë indeksimin e ueb-faqeve bazuar në fjalët kryesore (keyword). Kur një përdorues interneti kërkon fjalë ose kërkon fraza në makinën e kërkimit, atëherë atij i shfaqen rezultatet të cilat makina e kërkimit i merr nga baza e saj e të dhënave, dhe i shfaq sipas rëndësisë që kanë. Pra sa më i rëndësishëm sajti aq më i lartë do të jetë rangimi në makinë kërkimi. Ueb-faqet e ranguara lartë janë më atraktive dhe tërheqin më shumë vizitorë.

AMS AL realizon optimizimin e ueb-faqes suaj, pra e rankon atë lartë e më lartë në makinat e kërkimit.

Ne realizojmë optimizimin e ueb-faqes suaj përmes:

 – Kërkimit dhe përzgjedhjes së fjalëve kryesore që asociojnë me veprimtarinë apo biznesin tuaj.

– Hulumtimit të konkurrencës suaj.

– Hulumtimit dhe përzgjedhjes së fjalëve kryesore aktive që lidhen me veprimtarinë.

– Shkrimit të kodeve të përkryera për sajtin tuaj.

– Shkrimit të tekstit të duhur dhe informativ – ne kujdesemi që ju mos të thyhen rregullat e kodit etik, kërkesë kjo edhe e makinave të kërkimit.

– Përfshirjen tuaj në makina kërkimi.

Rankimi në “numër një” në Google, Yahoo apo Bing, nuk është i lehtë, por, ne e garantojmë rezultatin, bazuar në përvojën tonë të gjatë në këtë biznes.

Optimizim i Motorrëve Kërkimit

SEO është një degë goxha e re e marketingut online. Dhe, ka evoluar në masë të madhe dhe po vazhdon me një ritëm progresiv. SEO është këtu për të qëndruar dhe nuk do të zhduket. Sa të ekzistojnë njerzit që do të kenë nevojë për të kërkuar do të ekzistojnë gjithmonë makinat e kërkimit, sa të ekzistojnë makinat e kërkimit do të ekzistojnë gjithmonë faktorët që do të gjejnë dhe rendisin ato rezultate … dhe gjithmonë do të ekzistojnë personat që do të punojnë në optimizimin e faqeve për tu renditur në ato rezultate.

Kërkoni këtë shërbim duke shkruajtur detajet e kërkesave!

 Optimizimi për motorrët e kërkimit, Optimizimi për motorrët e kërkimit, Optimizimi për motorrët e kërkimit,Optimizimi për motorrët e kërkimit