Faqe Interneti

INFORMACIONE BAZIKE

Ne jemi tmerrësisht të apasionuar pas ndërtimit dhe zhvillimit të faqeve të internetit. Procesi jonë i punës fillon nga komunikimi me klientët për të kuptuar sa më qartë idetë dhe kërkesat tuaja. Duke vazhduar me analizimin dhe projektimin e tyre.

Siguria në internet, dizajnët moderne (Responsive) që i rezistojnë kohës dhe përshtaten me çdo pajisje. Blerje online e sigurt dhe fleksibiliteti në menaxhim janë vetitë kryesore të faqeve të internetit që ne ndërtojmë. Ne përpiqemi ti japim vlerë imazhit tuaj online duke plotësuar standartet më të larta të ndërtimit të faqeve. Faqet që ne ofrojme janë të ndërtuara në mënyrë të tillë që në të ardhmen për çdo ndryshim, shtesë apo përmirësime që dëshironi të shtoni, faqja aktuale nuk do të dëmtohet.

Ndërtimi dhe zhvillimi i projekteve është një nga sfidat më të mëdha në ndërtimin e faqeve të internetit. Një faqe interneti e ndërtuar në mënyrën e duhur krijon imazh të besueshëm në treg duke na dhënë avantazhe për arritjen e objektivave të paracaktuar.

Prezantimi dhe Strategjitë e Marketingut janë hapat final drejt suksesit të biznesit. Fillimisht ne punojmë me integrimin në motorrët e kërkimit (SEO) dhe integrimin në rrjetet sociale (SMO), SEO dhe SMO i jep mundësinë biznesit tuaj të krijojë një profil dhe histori të pasur në sy të konsumatorëve. E-mail Marketing dhe SMS Marketing shërben për prezantimin e produkteve në një audiencë të gjerë duke tërhequr vëmëndje dhe rritur numrin e shitjeve.

Pamja vizuale është vetëm gjysma e suksesit tek faqet e internetit. Shumë rëndësi kanë edhe gjuhët e programimit që do të përdoren në faqen tuaj. Ne ofrojmë teknologjitë më të fundit në programimin e projekteve sipas kërkesave tuaja. Mbi të gjitha për të krijuar cilësi fantastike jo vetëm në sytë tuaj dhe të klientëve apo të vizitorëve por edhe në sytë e motorëve të kërkimit, duke realizuar me përpikmëri teknikat e sofistikuara të SEO.

Çmimet variojnë në bazë të projektit. Në bashkëbisedim me ju ne përcaktojmë kërkesat që duhet të zbatojmë në projektin e ardhshëm. Dhe më pas përcaktojmë çmimin në përpjekje për të qënë sa më fleksibël dhe kompetentë. Ne kemi gjithmonë një çmim shumë të favorshëm sepse përdorim platforma të ndryshme dizajni. Si rrjedhim ju paguani vetëm për punën e kryer nga ne, pa rritje artificiale dhe kosto të palëve të treta. Me eksperiencën tashmë 9-vjeçare, ju garantohet cilësi e lartë dhe përshtatshmëri 100%!

PROCESI I REALIZIMIT TË PROJEKTIT
 • Projektimi paraprak i asaj çfarë faqja ka si objektiv të arrijë, planifikimi i mënyrës si të arrijmë objektivin! Para se të kalojmë në fazën tjetër duhet të paguhet minimalisht 40% e tarifës!

 • Menjëherë pasi fillon faza fillestare e procesit të punës fillon edhe koordinimi me klientin për të shkëmbyer informacionet dhe materialet e nevojshme.

 • Sapo webi të jetë gati, duhet të kontrollohet dhe të testohet për të siguruar që çdo gjë është në rregull. Pasi kalohen testet me sukses duhet të paguhet minimalisht 30% e tarifës.

 • Pasi testimi dhe rishikimi të kenë mbaruar dhe të jetë realizuar pagesa e këstit të dytë, platforma e webit nxirret online dhe vihet në funksionim të plotë për audiencën.

 • Pasi projekti të jetë përfunduar ne do të kujdesemi gjatë gjithë kohës që çdo gjë të jetë në rregull teknikisht. Pasi të jetë realizuar edhe pagesa e mbetur ne do të kalojmë aksesin dhe administrimin e plotë të projektit tek klienti.

Paketat Standarte

ishte €459
€349
PAKETA EKONOMIKE
 • Domain, (.al, .com, .biz, .net, .eu, etj), I regjistruar në emrin tuaj, administruar nga ju, Asistencë për Regjistrim/Transferim të domainit; ID Protection!
 • Hosting SSD, Servera (SSD), Server i cilësisë së lartë, me parametra optimalë; Hard Disk SSD (300 % më i shpejtë se HDD Normal). 72 GB RAM, 24 CPUs (Procesorë) Intel(R) Xeon(R) CPU E5-2630; Vendndodhje të ndryshme: SHBA, Hollandë dhe Gjermani;
 • SSL, Siguria e informacioneve nëpërmjet kriptimit! SSL (Secure Socket Layer) është një protokoll i cili ju siguron faqen tuaj online, duke përdorur “https”; Kriptim Premium për 1 domain!
 • Forma e Kontaktit e Integruar. Opsione bazike për kontakte dhe formularë. Mund të shtohen module regjistrimi specifike në varësi të kërkesës.
 • Lokacioni dhe Harta në Google. Verifikimi dhe plotësimi i profilit në google maps!
 • SEO Standarte (Elementët Bazikë), monitorim i vizitorëve; Ofrohet regjistrimi në google për prezencë dhe për shfaqje të shpejtë dhe të strukturuar në motorët e kërkimit të faqes tuaj, opsionet për monitorim dhe analizë.
 • Responsive design (Dizajn i optimizuar për Mobile/Tableta dhe pajisje të tjera).
 • Opsione të tjera: Faqe Interneti

 • Kategori (page/posts), deri në 10;
 • Nënfaqe dhe Gjuhë deri në 2 nënfaqe, vetëm 1 gjuhë, gjuhë automatike pa limit!
 • Azhornim (update), edhe 30 ditë pas përfundimit të projektit;
 • Mirëmbajte (ndryshime), edhe 30 ditë pas përfundimit të projektit;
 • Koha e nevojshme e ndërtimit, ≈ 30 ditë;
 • Plani (Paketa) Hosting e përfshirë:

PAKETA PROFESIONALE.

 • Pagesa Fillestare: 139.60€, (40%x349€)
  Pagesa e Dytë: 104.70€, (30%x349€)
  Likujdimi Final: 104.70€, (30%x349€)
ishte €669
€499
PAKETA E AVANCUAR
 • Domain, (.al, .com, .biz, .net, .eu, etj), I regjistruar në emrin tuaj, administruar nga ju, Asistencë për Regjistrim/Transferim të domainit; ID Protection!
 • Hosting SSD, Servera (SSD), Server i cilësisë së lartë, me parametra optimalë; Hard Disk SSD (300 % më i shpejtë se HDD Normal). 72 GB RAM, 24 CPUs (Procesorë) Intel(R) Xeon(R) CPU E5-2630; Vendndodhje të ndryshme: SHBA, Hollandë dhe Gjermani;
 • SSL, Siguria e informacioneve nëpërmjet kriptimit! SSL (Secure Socket Layer) është një protokoll i cili ju siguron faqen tuaj online, duke përdorur “https”; Kriptim për disa domaine.
 • Forma e Kontaktit e Integruar. Opsione të avancuara formularësh, etj. Është e mundur që të shtohen module regjistrimi specifike.
 • Lokacioni dhe Harta në Google. Regjistrimi, konfirmimi dhe optimizimi i lokacionit tuaj në google maps, google search, google my business.
 • SEO e Avancuar (Elementë të avancuar për rezultate të larta); Ofrohet regjistrimi në google për prezencë dhe për shfaqje të shpejtë dhe të strukturuar në motorët e kërkimit të faqes tuaj, optimizim i lartë!
 • Responsive design (Dizajn i optimizuar për Mobile/Tableta dhe pajisje të tjera).
 • Opsione të tjera: Faqe Interneti

 • Kategori (page/posts), deri në 30;
 • Nënfaqe dhe Gjuhë deri në 5 nënfaqe, deri në 3 gjuhë, gjuhë automatike pa limit!
 • Azhornim (update), edhe 45 ditë pas përfundimit të projektit;
 • Mirëmbajte (ndryshime), edhe 45 ditë pas përfundimit të projektit;
 • Koha e nevojshme e ndërtimit, ≈ 45 ditë;
 • Plani (Paketa) Hosting e përfshirë:

PAKETA PËR BIZNES.

 • Pagesa Fillestare: 199.60€, (40%x499€)
  Pagesa e Dytë: 149.70€, (30%x499€)
  Likujdimi Total: 149.70€, (30%x499€)
ishte €999
€799
PAKETA E PLOTË
 • Domain, (.al, .com, .biz, .net, .eu, etj), I regjistruar në emrin tuaj, administruar nga ju, Asistencë për Regjistrim/Transferim të domainit; ID Protection!
 • Hosting SSD, Servera (SSD), Server i cilësisë së lartë, me parametra optimalë; Hard Disk SSD (300 % më i shpejtë se HDD Normal). 72 GB RAM, 24 CPUs (Procesorë) Intel(R) Xeon(R) CPU E5-2630; Vendndodhje të ndryshme: SHBA, Hollandë dhe Gjermani;
 • SSL, Siguria e informacioneve nëpërmjet kriptimit! SSL (Secure Socket Layer) është një protokoll i cili ju siguron faqen tuaj online, duke përdorur “https”; Kriptim për disa domaine.
 • Forma e Kontaktit e Integruar. Opsione të avancuara formularësh, quize, profile klientësh, regjistrim, abonime, etj.
 • Lokacioni dhe Harta në Google. Regjistrimi, konfirmimi dhe optimizimi në google maps, google search, google my business.
 • Premium SEO (Elementë Premium për rezultate perfekte); Ofrohet regjistrimi në google për prezencë dhe për shfaqje të menjëhershme, në fillim të rezultateve tek motorët e kërkimit të faqes tuaj, optimizim perfekt për rezultate të larta!
 • Responsive design (Dizajn i optimizuar për Mobile/Tableta dhe pajisje të tjera).
 • Opsione të tjera: Faqe Interneti

 • Kategori (page/posts), deri në 50;
 • Nënfaqe dhe Gjuhë deri në 10 nënfaqe, deri në 5 gjuhë, gjuhë automatike pa limit!
 • Azhornim (update), edhe 60 ditë pas përfundimit të projektit;
 • Mirëmbajte (ndryshime), edhe 60 ditë pas përfundimit të projektit;
 • Koha e nevojshme e ndërtimit, ≈ 60 ditë;
 • Plani (Paketa) Hosting e përfshirë:

PAKETA E AVANCUAR.

 • Pagesa Fillestare: 319.60€, (40%x799€)
  Pagesa e Dytë: 239.70€, (30%x799€)
  Likujdimi Final: 239.70€, (30%x799€)

Në rast se asnjëra nga paketat mësipër (Faqe Interneti) nuk përmbush nevojat dhe objektivat tuaja, ju mirëpresim të na kontaktoni në mënyrë që t’ju ofrojmë më tepër informacion. Gjithashtu ne do ju ofrojmë një paketë specifike për ju, të përshtatur sipas buxhetit dhe nevojave tuaja! 

Këtyre projekteve për Web Design Profesional dhe Web Development të Integruar të ndërtuar mbi bazën e Teknologjisë Responsive mund t’ju shtohen Shërbime dhe Produkte të tjerë në çdo moment kundrejt një tarife preferenciale. Të cilat nuk mund të përfshihen brenda çmimit të mësipërm: E-Commerce Solutions, Search Engine Optimization, Social Media Marketing, Google Street View, B2b, Aplikacione Mobile (Android, iOS, Windows Apps), Integrimi i Mënyrave të Pagesave, Module të Veçanta, etj!

Faqe profesionale dhe cilësore

Ne ofrojmë gjithçka që duhet për një websajt profesional!

Pasioni, profesionalizmi dhe përkushtimi ynë, i kombinuar me eksperiencën, aftësitë dhe mjeshtëritë tona, na lejon që të ofrojmë gjithçka që i nevojitet një faqeje profesionale dhe cilësore. Ne krijojmë dhe realizojmë ide kreative duke ju dhënë juve rezultate mbresëlënëse!

 • e-Commerce
 • SSL falas
 • SEO dhe Siguri
 • Suport i shpejtë
Faqe Interneti

Google My Business ndihmon në shfaqjen e rezultateve lokale në kërkimet në Google.

Në momentin kur klienti kërkon në internet, motorri i kërkimit njeh gjeografikisht vendin nga po kryhet kërkimi. Dhe si rrjedhojë faqja juaj në Google My Business ndihmon Google që nëpërmjet Google My Business (Biznesi juaj në google) të gjejë rezultatet e atyre që janë më pranë biznesit tuaj. Nëpërmjet Google My Business ju do jeni prezent në; google maps, google local search, street view, etj!

  AMS.AL Image 03 Google Services 1024x499

  MARKETING NË INTERNET DHE RRJETE SOCIALE

  “Interneti do ta krijojë fituesin dhe do ta varrosë të prapambeturin”! Kështu është shprehur një nga ekspertët e studiuesit më të mirënjohur në fushën e marketingut Filip Kotler. Jo pa arsye kjo shprehje mjaft ka të vërteta brenda. Në një kohë kur çdo gjë po vërtitet rreth internetit dhe rrjeteve sociale as biznesi nuk mund t’i shmanget suksesit që ai sjell. PSE BIZNESET DUHET TË BËJNË MARKETING ONLINE!?

  • Kthimi në investim është i shpejtë
  • Është i lirë dhe efektiv
  • Reklama arrin audiencën e duhur
  • Fitoni besimin e konsumatorëve
  domain shqip Optimizim i shpejtësisë së Faqes tuaj të Internetit

  Faqja e internetit mund tju shërbejë si përfaqesuese që i përgjigjet të gjitha pyetjeve në lidhje me biznesin tuaj, dhe ofron shërbim për klientin edhe kur zyra juaj është e mbyllur, natën, në fundjave apo kur ju jeni me pushime, dhe shet produktet apo shërbimet tuaja për ju. Websiti është një mjet shumë i mirë dhe kushton fare pak, dhe shërben fuqishëm për të reklamuar punën tuaj, biznesitn tuaj, artin tuaj, eventet, party-t tuaja, kompaninë tuaj, etj.

  Në ditët e sotme ka avancuar epoka e internetit, një faqe interneti është gjëja e parë që do t’ju vijë në mendje klientëve tuaj aktual dhe atyre potencial për të kontaktuar me ju, të marrin informacionet rreth kompanisë tënde, etj. Ndoshta ju keni një faqe interneti që ka ndodhur të mos ia keni parë shumë hajrin, mirëpo me rëndësi është që ju keni hedhur hapat e parë, e cila do t’ju ndihmojë që biznesi juaj të rritet.

  Faqja në internet është një mjet tej masës i fuqishëm dhe pa shpenzime për marketingun dhe reklamimin e biznesit tuaj si dhe ju mundëson zgjerimin e tregut në zona të largëta dhe jashtë qytetit dhe shtetit. Ndryshe nga broshurat e printuara, në website mund të bësh ndryshime në çdo kohë pa kosto shtesë!

  Cilido që ka ose po planifikon të ketë një biznes, duhet të mendojë për një website të dizenjuar shumë mirë dhe në mënyrë profesionale. Arsya kryesore për të patur faqen tuaj në internet është se ajo qëndron e hapur për klientët 24 orë në ditë, 365 ditë në vit, si dhe vizitohet nga çdo cep i botës, dhe mbi të gjitha edhe nga pajisjet telefonike, smartphone, etj!

  Faqja e internetit është një mjet i fuqishëm, nuk është thjeshtë një faqe informacioni: mund të jetë një mjet i fuqishëm marketingu dhe biznesi. P.sh nëse analizoni të dhënat se kush viziton faqen tuaj, ju do të keni një ide se kush është i interesuar në ofertat tuaja. Mund të personalizoni faqen tuaj të interneti-t tuaj dhe të reflektoni pikërisht atë çfarë konsumatorët tuaj kërkojnë nga ju dhe biznesi juaj.

  Një faqe interneti është një vend ku mund të shprehni markën tuaj dhe mesazhin tuaj të marketingut në mënyrë të plotë, në çfarëdo mënyrë që ju do të dëshironi. Nuk jeni të limituar nga asgjë përveç imagjinatës dhe buxhetit tuaj. Gjithashtu, është burimi më i saktë për informacione rreth biznesit dhe produkteve tuaja.

  Të gjitha rrugët ju drejtojnë drejt faqes së interneti-it. Ashtu siç përshkruhet edhe në hartën e mendjes, faqja e internetit tuaj është qendra që çdo strategji tjetër e juaja e marketingut do të drejtohet. Në fakt është destinacioni final në çdo aspekt të fushatës suaj online.

  Nëse konsumatorët tuaj nuk do t’ju gjejnë ju në www.faqjajuaj.al është e pamundur që ata të shpenzojnë kohë dhe përpjekjet e tyre për t’ju gjetur ju diku tjetër. Sot audienca e merr për të mirëqënë që ju duhet të keni një faqe interneti me të gjithë informacionet bazë dhe të nevojshme. Kanë ikur ditët kur kërkonin në faqet e verdha apo në gazeta apo revista; ju keni nevojë për një mënyrë më të thjeshtë dhe më të lehtë që konsumatorët tuaj t’ju gjejnë.

  Është e qendrueshme. Ndërkohë që faqet e rrjeteve sociale, fushatat e publicitetit, email, newsletters dhe të tjera do të ndryshojnë, një faqe interneti do të qëndrojë në të njëjtin vend dhe në të njëjtën adresë webi. Kjo është veçanërisht e rëndësishme për linqet që drejtohen tek përmbajtja juaj.

  Web-i është i hapur 24 në 24, 7 ditë të javës dhe 365 ditë te vitit dhe kushdo mund të të vizitojë. Mund të vendosësh më shumë informacion rreth produkteve/shërbimeve që ofron pasi nuk ke hapësire të limituar si në rastin psh. e broshurave. Nëse dëshiron të rinovosh dicka mund ta bësh në kohë reale. Mund të ndërveprosh me klientin drejtpërdrejtë.

  Duke ofruar përgjigje për pyetjet në faqen tuaj të internetit, shitjeve dhe kërkesave për informacion,të cilat mund të jenë të përpunuara automatikisht dhe menjëherë, nëse dikush është në zyrë apo jo. Format online mund të përdoren për të lejuar klientët të kërkojë kuotime ose të kërkojë informacion të mëtejshëm.

  Rrjedhimisht biznesi juaj do zgjerohet dhe ju do keni nevojë të gjeni njerëz të mrekullueshëm për të punuar me ju. Çdo biznes i suksesshëm ka pas tij një skuadër njerëzish dinjitozë që punojnë në sinkron dhe e çojnë atë përpara. Marrja në punë e njerëzve të duhur është shumë e rëndësishme për suksesin e biznesit tuaj, prandaj është e nevojshme që ju të tërhiqni më të mirët për të pasur dëshirë të punojnë me ju. Kjo mund të arrihet shumë lehtë me anë të faqes së internetit, ku ju i lini të kuptojë çdo të interesuari për punë në biznesin tuaj se përse ambjenti i punës që ju ofroni është ideal për të me anë të paraqitjes dinjitoze të kulturës së biznesit tuaj në faqe.

  Nëpërmjet internetit ju mund të gjeni klientë të rinj dhe klientët mund tju gjejnë ju. Në ditët e sotme ku interneti ka lehtësuar goxha kërkimin për shërbimet që kushdo kërkon, faqja e internetit ju mundëson që të jeni prezent kudo në rrjetin global. Shumë herë konkurrentet tuaj mund të kenë një faqe interneti më të mirë, më aktive dhe më interesante se faqja juaj e internetit dhe kjo mund të rezultojë në humbje të klientelës potenciale.

  Nëse faqja juaj e internetit duket serioze dhe profesionale, atëherë edhe ju reflektoni tek klientët tuaj seriozitet dhe profesionalizëm. Klientët tuaj do të mendojnë që jeni një profesionist goxha i mirë dhe puna juaj korrespondon në të ardhura të mjaftueshme për të ndërtuar dhe një faqe interneti prestigjoze. Faqja e internetit shumë herë është impakti i parë i klientit me biznesin tuaj. Kështu që një faqe interneti është një investim i mirë.

  Klientët potencialë të cilët kanë mbërritur në faqen tuaj të internetit nga një kërkim në Google apo të tjerë që ju i keni referuar aty me anë të kartëvizitës tuaj ose në një formë tjetër, u jepet mundësia të shpenzojnë kohë me markën tuaj duke komunikuar dhe duke u familjarizuar me të. Vizitorët e faqes kanë mundësi ta shohin logon, simbolin e biznesit tuaj, në detaj pa asnjë limit kohor. Atyre u jepet rasti të shfletojnë katalogun e produkteve dhe shërbimeve tuaja dhe të mësojnë se si ju punoni, sa kujdes tregoni ndaj detajeve dhe se çfarë vlere mund t’i shtoni jetës së tyre me anë të atyre çka ofroni. Për këto arsye faqja e internetit ju ndihmon që ta skalisni markën tuaj në subkoshiencën e vizitorëve përgjithmonë.

  Faqja e internetit e kompanisë tuaj është imazhi juaj për botën dhe klientët tuaj potencial. Çfarëdo të jetë fusha e punës tuaj, një website i thjeshte i lirë krijon imazh të keq për kompaninë dhe shërbimet tuaja, pengon klientët e ardhshem të lidhen me ju, duke shkaktuar dëme të përditshme pa e kuptuar. Në anën tjetër, një faqe interneti moderne dhe elegante është një investim që do të qëndrojë përgjithmonë dhe do ju ndihmojë të zbuloni mundësitë reale që ekzistojnë në internet, duke krijuar përfitime të shumta të kostos së saj origjinale.

  Në çdo website që ne ndërtojmë, analizojmë në çdo kohë, njohuritë e ndryshme dhe përvojën e njerëzve që kanë një pasion për atë që bëjnë. Mundësitë e ueb dizajnit që ne propozojmë kanë një ekuilibër mes origjinalitetit vizual dhe grafikës së mirë-projektuar, thjeshtësi për përdoruesit dhe motorët e kërkimit, duke kombinuar funksionalitetin, shpejtësinë e lartë dhe sigurinë maksimale.

  Faqet tradicionale ose ato normalet kanë të njëjtat përmasa në çfarëdolloj ekrani që do t’i shikosh. Por, që prej vitit 2010 lindii dhe u popullarizua ajo që në terma teknikë quhet “Responsive Design” dhe do të thotë përshtatja e faqes për ekrane të ndryshme. Kjo teknologji të lejon të përshtatësh elementë të ndryshëm të faqes për përmasa të ndryshme ekranesh, duke e bërë kështu faqen të lexueshme dhe të përdorshme lehtësisht në ekrane më të vegjël.

  Një nga mënyrat me të cilat ju mund të prezantoheni me klientët e rinj është nëpërmjet motorëve të kërkimit, sidomos – më dominuesi – Google. Optimizimi për motorët e kërkimit, i njohur ndryshe shkurt si SEO, nga anglishtja “Search Engine Optimization”, bëhet në disa plane për të arritur rezultate të kënaqshme: Më kryesoret janë: Fjalët kyçe, Struktura HTML & Ndërlidhja.

  Chat with us
  Need help!
  Greetings, I am here to help you with any Questions you have regarding our services.