Mirëmbajtje faqesh interneti

 • Plani Standart

 • €450/vit, €45/muaj)

 • Kontakto për më tepër
 • Dokumentacion ndihmës fillestar;
 • Kategori dhe produkte pa limit;
 • Shtime modulesh;
 • Optimizim për motorat e kërkimit;
 • Ruajtje e informacionit (Backup/Restore);
 • Fatura elektronike të printueshme;
 • Vendosje automatike taksash;
 • Kërkesa për materiale të reja në faqe
  Google analytics, analize trafiku;
 • Axhurnime dhe përditësime të vazhdueshme të pluginsave;
 • Analizim keywords dhe azhornime;
 • Meta description, analize, optimizim.
 • Ky shërbim mund të paguhet ose në plane mujore (45 €/muaj), ose në një pagesë të vetme për një vit, e cila kushton në total €450 (2 muaj falas).
 • Plani Profesional

 • €850/vit, €85/muaj)

 • Kontakto për më tepër
 • Dokumentacion ndihmës fillestar;
 • Kategori dhe produkte pa limit;
 • Shtime modulesh;
 • Optimizim për motorat e kërkimit;
 • Ruajtje e informacionit (Backup/Restore); 
 • Fatura elektronike të printueshme;
 • Vendosje automatike taksash;
 • Kërkesa për materiale të reja në faqe;
 • Optimizim i shpejtësisë së faqes (imazhe, scripte etj);
 • Google webmaster tools, inspektim teknik i faqes dhe listim në google search;
 • Google analytics, analize trafiku;
 • Ridizenjim ose krijim i faqes dhe i databases përsëri nga e para;
 • Axhurnime dhe përditësime të vazhdueshme të pluginsave;
 • Trajnim i plotë i stafit për mirëmbajtjen e faqes në të ardhmen;
 • Analizim keywords dhe azhornime;
 • Meta description, analize, optimizim.
 • Ky shërbim mund të paguhet ose në plane mujore (85 €/muaj), ose në një pagesë të vetme për një vit, e cila kushton në total €850 (2 muaj falas).
 • Porosite menjëherë tani!
 • Plani i avancuar

 • €1500/vit, €150/muaj)

 • Kontakto për më tepër
 • Dokumentacion ndihmës fillestar;
 • Kategori dhe produkte pa limit;
 • Shtime modulesh;
 • Optimizim për motorat e kërkimit;
 • Ruajtje e informacionit (Backup/Restore); 
 • Fatura elektronike të printueshme;
 • Vendosje automatike taksash;
 • Kërkesa për materiale të reja në faqe;
 • Optimizim i shpejtësisë së faqes (imazhe, scripte etj);
 • Google webmaster tools, inspektim teknik i faqes dhe listim në google search;
 • Google analytics, analize trafiku;
 • Ridizenjim ose krijim i faqes dhe i databases përsëri nga e para;
 • Axhurnime dhe përditësime të vazhdueshme të pluginsave;
 • Trajnim i plotë i stafit për mirëmbajtjen e faqes në të ardhmen;
 • Analizim keywords dhe azhornime;
 • Meta description, analize, optimizim;
 • Faturimi mujor i detajuar;
 • Foto, grafikë dhe lista të përditësuara;
 • Ri-shkrim tekstet ose redaktime.
 • Gjithçka tjetër, suprrt maksimal, trajnim total, etj, etj.
 • Ky shërbim mund të paguhet ose në plane mujore (150 €/muaj), ose në një pagesë të vetme për një vit, e cila kushton në total €1500 (2 muaj falas).
 • Porosite menjëherë tani!

Mirëmbajtja dhe optimizimi e faqes së internetit?

Pse ju nevojitet mirëmbajtja e faqes së internetit? 

Interneti është padyshim vazhdimisht në ndryshim dinamik dhe i pandalshëm, dhe në mënyrë që faqja juaj e internetit të vazhdojë të përshtatet tamam siç duhet me çdo shfletues, me programet inovative dhe të jetë me padiskutim i sigurt nga sulmet e keqdashësve, ateherë scriptet duhet të azhurnohen rregullisht me saktësi profesionale. Konkretisht, azhurnimi i WordPress bëhet i disponueshëm çdo 45 ditë.

Është ecenciale për faqen tuaj që të realizohet procesi i kujdesit të vazhdueshëm:

 • Për të shmangur rreziqet e internetit dhe për të zvogëluar risqet e sigurisë që kanosen.
 • Për të siguruar që faqja juaj punon siç duhet në shfletues të ndryshëm,  si Internet Explorer, Firefox, Safari dhe Chrome.
 • Për shkak se motorrët e kërkimit vlerësojnë më shumë materialet e reja.
 • Për shkak se lidhjet dhe faqet e dëmtuara ndikojnë tmerrësisht shumë në renditjen tuaj në motorrët e  kërkimit.

Ne mund ta realizojmë azhornimin total të faqes tuaj sa herë ju duhet ose mund ta përditësojmë sipas frekuencave të ndryshme. Nëse faqja juaj kërkon një përditësim të rastit apo ndryshime të vazhdueshme javore, ne kemi një zgjidhje për të mbajtur faqen tuaj të apdetuar dhe të saktë me përmbajtje të freskëta. Paketat tona të mirëmbajtjes janë 2, kemi paketën standarte dhe atë profesionale.

Ju kërkojmë që të na jepni mundësinë t’ju asistojmë për të rinovuar programet tuaja, të bëjmë ndryshime në përmbajtjen e faqes tuaj, të menaxhojmë dyqanin tuaj online, shkurtimisht dhe saktësisht na jepni mundësinë t’ju asistojmë në atë që jemi të aftë të bëjmë.

Shërbimi i mirëmbajtjes së faqeve të internetit është i thjeshtë për t’u përfituar. Pasi të keni bërë pagesën do të merrni automatikisht një email me informacionin, i cili do të specifikojë detajet në lidhje me ndryshimet që kërkoni të realizoni dhe ne do ju ndihmojmë menjëherë duke sistemuar informacionin e ri brenda një  kohe shumë të shkurtër që mund të variojë nga 1 ditë pune deri në 3 ditë të tilla. Në rastet kur kërkohet një ndërhyrje më thelbësore në bashkëpunim me ju, ne caktojmë afatin e përfundimit. Në fund ju do merni një email me përshkrimin e punës, ndryshimet e bëra në mënyrë që ju ti shikoni dhe ti testoni paraprakisht.

Skematizimi i procesit të dizajnit dhe mirëmbajtjes

Mirëmbajtje faqesh interneti, Mirëmbajtje faqesh interneti

 

Ndërtim Faqe Interneti Responsive

Dizenjimi “responsive” është trendi më i fundit në fushën e web design. Sipas statistikave, përhapja e tabletës do kalojë shifrën e 200 milion përdoruesve, madje thuhet se po futemi në erën e post-pc. Pra njerëzit gjithnjë e më shumë aksesojnë internetin nëpërmjet smartphone-ve apo tabletës.

Mirëmbajtje faqesh interneti, Mirëmbajtje faqesh interneti, Mirëmbajtje faqesh interneti, Mirëmbajtje faqesh interneti, Mirëmbajtje faqesh interneti, Mirëmbajtje faqesh interneti

 

Dizajni dhe Zhvillimi i Faqes Së Internetit!

Dizajni i faqeve të internetit është proces i rrethuar me teknika shumë të ndryshme dhe aftësi që janë të nevojshme në procesin e krijimit dhe mirëmbajtjes së faqeve të internetit. Dizajni i një faqeje interneti përfshin dizajn grafik, dizajn interfejs, softuer, dizajn të përvojës së përdoruesit, optimizim të faqes…