Linux Server

Paketat perfekte për ju! 4 paketa fantastike, të cilat mund të përmbushin çdo ide dhe nevojë të kujtdo që i nevojitet një plan hosti cilësor, i ofruar me kosto të pështatshme! Paketat tona janë fleksibile, që do të thotë mund të krijojmë dhe përshtasim çdo lloj pakete që ju dëshironi, duke filluar me një paketë fillestare, duke i rritur parametrat në çdo moment që ju dëshironi. Suporti që ne ofrojmë është maksimal, çka e bën më efektive dhe korrekte bashkëpunimin me ne!

PAKETA STANDARTE

€0.99/Muaj Regularly €2.00 Fillo tani
 • 1 000 MB SSD Hapësirë në Server për ju
 • 10 000 MB Bandwidth (Transfertë mujore)
 • 1 Domain & 10 nëndomaine në 1 llogari
 • 30 Emaile & 30 MySQL Database
 • cPanel® 54 Panel Kotrolli (2017)
 • 24/7/365 Suport i vazhdueshëm
 • 30 Day Money Back Guarantee
 • Free Data Backups Available
 • 99.9% Qëndrim & siguri online
 • Nuk përfshihet Domain Free
 • Nuk përfshihet IP e Dedikuar
 • Free SSL për paketën 3 vjeçare
 • Ofrohet Ulje Deri në 45%
 • SSDHOSTOFF Ulje Fikse -22% (Code)
 •  Fillo Porosinë Tani

PAKETA PROFESIONALE

€2.00/Muaj Regularly €3.49 Fillo tani
 • 3 000 MB SSD Hapësirë në Server për ju
 • 30 000 MB Bandwidth (Transfertë mujore)
 • 3 Domain & 30 nëndomaine në 1 llogari
 • 100 Emaile & 100 MySQL Database
 • cPanel® 54 Panel Kotrolli (2017)
 • 24/7/365 Suport i vazhdueshëm
 • 30 Day Money Back Guarantee
 • Free Data Backups Available
 • 99.9% Qëndrim & siguri online
 • Domain Free për paketën 3 vjeçare
 • Nuk përfshihet IP e Dedikuar
 • Free SSL për paketën 2 dhe 3 vjeçare
 • Ofrohet Ulje Deri në 43%
 • SSDHOSTOFF Ulje Fikse -22% (Code)
 •  Fillo Porosinë Tani

PAKETA PëR BIZNES

€4.00/Muaj Regularly €5.89 Fillo tani
 • 5 000 MB SSD Hapësirë në Server për ju
 • 50 000 MB Bandwidth (Transfertë mujore)
 • 10 Domain & 50 nëndomaine në 1 llogari
 • 500 Emaile & 500 MySQL Database
 • cPanel® 54 Panel Kotrolli (2017)
 • 24/7/365 Suport i vazhdueshëm
 • 30 Day Money Back Guarantee
 • Free Data Backups Available
 • 99.9% Qëndrim & siguri online
 • Domain Free për paketën 2 dhe 3 vjeçare
 • IP e Dedikuar për paketën 3 vjeçare
 • Free SSL për të gjitha paketat vjetore
 • Ofrohet Ulje Deri në 32%
 • SSDHOSTOFF Ulje Fikse -22% (Code)
 •  Fillo Porosinë Tani

PAKETA E AVANCUAR

€6.49/Muaj Regularly €9.99 Fillo tani
 • 12 000 MB SSD Hapësirë në Server për ju
 • 120 000 MB Bandwidth (Transfertë mujore)
 • 100 Domain & 500 nëndomaine në 1 llogari
 • Emaile & MySQL Database Pa Limit
 • cPanel® 54 Panel Kotrolli (2017)
 • 24/7/365 Suport i vazhdueshëm
 • 30 Day Money Back Guarantee
 • Free Data Backups Available
 • 99.9% Qëndrim & siguri online
 • Domain Free për të gjitha paketat vjetore
 • IP e Dedikuar për paketën 2 dhe 3 vjeçare
 • Free SSL për të gjitha paketat vjetore
 • Ofrohet Ulje Deri në 35%
 • SSDHOSTOFF Ulje Fikse -22% (Code)
 •  Fillo Porosinë Tani

Disa fakte rreth nesh!

Pyetjet më të shpeshta!

Çfarë është Responsive Design?

Një webfaqe e ndërtuar me teknikat Responsive do të jetë shumë më e përdorshme dhe e lexueshme në kompjuter, smarfonë apo edhe tabletë. Me krijimin e webfaqes responzive, dizajnerët nuk kanë nevojë të dizajnojnë dy apo tri formate për webfaqe që janë të rearanzhuara për pajisje të ndryshme si pc, smartfonë etj.

Çfarë është Google AdSense?

Google AdSense  është një nga mënyrat për të fituar para online. AdSense është një program i krijuar nga Google, ku pronarë të webfaqeve mund të fitojnë para duke shfaqur reklamat e google. Të gjithë keni parë reklama në çdo webfaqe që keni hyrë shumica e këtyre janë reklama nga Google AdSense.

Çfarë është Optimizimi i Motorrëve të Kërkimit?

SEO është sinonim për Search Engine Optimization. SEO konsiston në teknikat që ndihmojnë faqet e internetit të renditën sa më lart në rezultatet e kërkimeve në search engines (ndryshe “motorët e kërkimit ”) duke i bërë ato më të “dukshme” dhe më të thjeshta për tu gjetur nga perdoruesit që janë duke kërkuar një markë ose shërbim nëpërmjet Google dhe të tjerëve.

Pse ju nevojitet SEO?

 • Realizon dallimin dhe krijon superioritet ndërmjet faqes tuaj dhe të tjerëve.
 • Dhe sigurisht, është faktori vendimtar i promovimit të faqes tuaj në internetit.
 • SEO, me padiskutim siguron trafik maksimal në dobi të faqes tuaj.
 • I gjtihë procesi i Optimizimt të Motorrëve të Kërkimit siguron aksesin e lehtë të faqes tuaj.

Çfarë është një webfaqe?

Një Webfaqe (Website) është një koleksion dokumentesh dhe tekstesh që ne i njohim ndryshe me emrin Webpage (Webfaqe) ose vetëm faqe interneti të cilat permbajnë dokumente të ndryshme si; fotografi, video, tekste, dhe lloj – lloj animacionesh të ndryshme. Një faqe interneti është unike dhe komplekse!

Pse duhet të keni një webfaqe?

Webfaqja ju mundëson që biznesi juaj të qëndrojë i hapur apo “online” 24 orë në ditë, 7 ditë në javë 365 ditë në vit. Konkurentët tuaj kanë një webfaqe dhe kështu ju duhet të jeni konkurues. Kur keni një webfaqe ju mund t’i ofroni shërbimet apo të shisni produktet tuaja në të gjithë Shqipërinë dhe nese ju deshironi edhe më gjerë.

Sa kohë nevojitet për të përfunduar një website?

Normalisht koha e nevojshme për të përfunduar të gjithë procesin me sukses varet nga vështirësitë e uebfaqeve dhe kërkesat e klientit, varet nga madhësia dhe lloji i faqes, gjithashtu varet edhe nga paketat që do zgjidhni. Mesatarisht, që një uebfaqe të përfundojë duhen të paktën 2-4 javë për faqet standarte, dhe për ato të avancuara shkon 4-6 javë.

Si funksionon mënyra e pagesës për paketat e plota (faqe interneti, SEO, etj)?

Menjëherë pasi ju të keni porositur shërbimin ose paketën e dëshiruar dhe jeni njohur me çmimin dhe detajet e ndërtimit të uebfaqes, apo të SEO ose Google My business, dhe para se të nisim punën, paguhet 40 % e shumës totale. Kur të përfundojë i gjithë procesi dhe të bëhet rishikimi përfundimtar, paguhet 30 % e totalit. Dhe, në fund do të paguhet 30 %-shiti mbetur.

 

Linux Server, Linux Server, Linux Server, Linux Server, Linux Server, Linux Server, Linux Server, Linux Server