Linux Hosting Pa Limit

Paketat e Host Pa Limit për ju!

Cloud Hosting Pa Limit

Zgjidhni planin perfekt

Starter Host Pa Limit

€2.00/Muaj Regularly €3.19
Fillo tani!

më i kërkuari

Business Host Pa Limit

€3.29/Muaj Regularly €4.49
Fillo tani!

Premium Host Pa Limit

€4.99/M Regularly €6.49
Fillo tani!

Numri i domaineve që mund të keni

1 Domain

3 Domaine

Domaine Pa Limit

Regjistrim Domaini Falas

Hapësira SSD (300 % më e shpjetë)

PA LIMIT

PA LIMIT

PA LIMIT

Email Accounts (Adresa Emaili)

100

500

PA LIMIT

MySQL Databases (Databaza My SQL)

PA LIMIT

PA LIMIT

PA LIMIT

100 Softaculous Scripts (Instalim automatik)

cPanel® 54 Panel (Paneli i kontrollit më i ri)

Backup Ditor, Javor & Mujor (free)

99.9% Qëndrim online (Siguria e Serverit)

Bandwidth (transfertë mujore)

PA LIMIT

PA LIMIT

PA LIMIT

Përfitime shtesë (SSL, IP E Dedikuar, etj)

15 Day Money Back Guarantee

24/7/365 Support (Asistencë Teknike Online)

Çertifikatë sigurie SSL e dedikuar

€ 11.49 (50 % ulje)

Çmimi për 6 muaj

€21.04, (+10 %), €3.50/muaj

€29.64, (+10 %), €4.94/muaj

€42.93, (+10 %), €7.14/muaj

Çmimi për 12 muaj

€38.28, (€3.19/muaj)

€53.88, (€4.49/muaj)

€77.88, (€6.49/muaj)

Çmimi për 24 muaj

€64.56 (-26%), €2.69/muaj

€92.41 (-15%), €3.85/muaj

€136.56 (-12%), €5.69/muaj

Çmimi për 36 muaj

€72.00 (-37%), €2.00/muaj

€118.44 (-27%), €3.29/muaj

€179.64 (-23%), €4.99/muaj


€2.00/Muaj Regularly €3.19
Fillo tani!

€3.29/Muaj Regularly €4.49
Fillo tani!

€4.99/Muaj Regularly €6.49
Fillo tani!

Të gjitha planet për Linux Hosting përfshijnë:

Domaine
Pa Limit
Databaze
Pa Fund
1-click
Instalim automatik
300% më tepër
SSD Shpejtësi
cPanel®
54 Panel
Website
Responsive
SSL
Certificates
Transfer
Website & Domain
15 Day
Money Back
24/7/365
Premium Support

Disa fakte rreth nesh!

Pyetjet më të shpeshta!

Çfarë është Responsive Design?

Një webfaqe e ndërtuar me teknikat Responsive do të jetë shumë më e përdorshme dhe e lexueshme në kompjuter, smarfonë apo edhe tabletë. Me krijimin e webfaqes responzive, dizajnerët nuk kanë nevojë të dizajnojnë dy apo tri formate për webfaqe që janë të rearanzhuara për pajisje të ndryshme si pc, smartfonë etj.

Çfarë është Google AdSense?

Google AdSense  është një nga mënyrat për të fituar para online. AdSense është një program i krijuar nga Google, ku pronarë të webfaqeve mund të fitojnë para duke shfaqur reklamat e google. Të gjithë keni parë reklama në çdo webfaqe që keni hyrë shumica e këtyre janë reklama nga Google AdSense.

Çfarë është Optimizimi i Motorrëve të Kërkimit?

SEO është sinonim për Search Engine Optimization. SEO konsiston në teknikat që ndihmojnë faqet e internetit të renditën sa më lart në rezultatet e kërkimeve në search engines (ndryshe “motorët e kërkimit ”) duke i bërë ato më të “dukshme” dhe më të thjeshta për tu gjetur nga perdoruesit që janë duke kërkuar një markë ose shërbim nëpërmjet Google dhe të tjerëve.

Pse ju nevojitet SEO?

  • Realizon dallimin dhe krijon superioritet ndërmjet faqes tuaj dhe të tjerëve.
  • Dhe sigurisht, është faktori vendimtar i promovimit të faqes tuaj në internetit.
  • SEO, me padiskutim siguron trafik maksimal në dobi të faqes tuaj.
  • I gjtihë procesi i Optimizimt të Motorrëve të Kërkimit siguron aksesin e lehtë të faqes tuaj.

Çfarë është një webfaqe?

Një Webfaqe (Website) është një koleksion dokumentesh dhe tekstesh që ne i njohim ndryshe me emrin Webpage (Webfaqe) ose vetëm faqe interneti të cilat permbajnë dokumente të ndryshme si; fotografi, video, tekste, dhe lloj – lloj animacionesh të ndryshme. Një faqe interneti është unike dhe komplekse!

Pse duhet të keni një webfaqe?

Webfaqja ju mundëson që biznesi juaj të qëndrojë i hapur apo “online” 24 orë në ditë, 7 ditë në javë 365 ditë në vit. Konkurentët tuaj kanë një webfaqe dhe kështu ju duhet të jeni konkurues. Kur keni një webfaqe ju mund t’i ofroni shërbimet apo të shisni produktet tuaja në të gjithë Shqipërinë dhe nese ju deshironi edhe më gjerë.

Sa kohë nevojitet për të përfunduar një website?

Normalisht koha e nevojshme për të përfunduar të gjithë procesin me sukses varet nga vështirësitë e uebfaqeve dhe kërkesat e klientit, varet nga madhësia dhe lloji i faqes, gjithashtu varet edhe nga paketat që do zgjidhni. Mesatarisht, që një uebfaqe të përfundojë duhen të paktën 2-4 javë për faqet standarte, dhe për ato të avancuara shkon 4-6 javë.

Si funksionon mënyra e pagesës për paketat e plota (faqe interneti, SEO, etj)?

Menjëherë pasi ju të keni porositur shërbimin ose paketën e dëshiruar dhe jeni njohur me çmimin dhe detajet e ndërtimit të uebfaqes, apo të SEO ose Google My business, dhe para se të nisim punën, paguhet 40 % e shumës totale. Kur të përfundojë i gjithë procesi dhe të bëhet rishikimi përfundimtar, paguhet 30 % e totalit. Dhe, në fund do të paguhet 30 %-shiti mbetur.

linux hosting pa limit, linux hosting pa limit, linux hosting pa limit, linux hosting pa limit linux hosting pa limit, linux hosting pa limit, linux hosting pa limit, linux hosting pa limit, linux hosting pa limit linux hosting pa limit, linux hosting pa limit, linux hosting pa limit