VPS hosting ofron një nivel të pa kushtëzuar, të performancës që do ju duhet për ta “fjetur mendjen”. Zhvillim Aplikacion.

VPS hosting ofron një nivel të pa kushtëzuar, të performancës që do ju duhet për ta “fjetur mendjen”. Akses i plotë në serverin tuaj. Zhvillim Aplikacion. Ju japin aksesin, stabilitetin dhe kontrollin
që ju duhet për të drejtuar me sukses faqen tuaj të internetit ose aplikacionin tuaj. Nëse ju jeni një biznes që keni trafik të rënduar në faqen tuaj ose një zhvillues software që krijon aplikime komplekse në web, downtime nuk është një opsion.
VPS hosting ofron një nivel të pa kushtëzuar, të performancës që do ju duhet për ta “fjetur mendjen”. Ne kemi marrë një server të vetëm fizik e kemi parcializuar atë në disa hoste virtuale,ku secila prej të cilave përmbajnë një sasi të rezervua RAM dhe CPU. Hostet VPS, ndryshe nga shared hosting, nuk do të konkurrojnë kundër njëri-tjetrit për burime rrjeti. Ju keni akses të plotë në serverin tuaj të njëjtën mënyrë si keni në servera të dedikuar dhe makina lokale.
Të gjitha Serverat Virtual Private që ne ofrojmë janë:

• Root SSH Access
• Domaine Palimit
• MySQL- te Optimizuara Machines Virtual
• Mundësuar nga CentOS, Windows Server apo ndonjë OS tjetër ju mund të keni nevo
• 100% Uptime Guarantee
• Control Panel (WHM / cPanel) web-based
• PHP5 Mbulim / Full CGI Access Full / Unix Shell / Rrjeti Izolimi / Llogaritë e Pafund Mail / Resources garantuar Memory

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty − one =

Chat with us
Need help!
Greetings, I am here to help you with any Questions you have regarding our services.