Host Për Rishitje Pa Limit

AMS AL Hosting Solutions mund t’ju ofrojë një paketë komplekse me hapësirë pa limit në disk dhe transfertë mujore gjithashtu pa limit.
Nëse jeni ambiciozë dhe synoni të keni serverin tuaj cilësor, me hapësirë pa limit dhe ta përdorni për të manaxhuar klientët tuaj dhe për të  rishitur sigurisht këtë shërbim me qëllim fitimin, atëherë ne e kemi gati paketën për ju, e cila përfshin gjithçka, duke filluar nga serveri pa limit, me gjithçka të përfshirë dhe duke shtuar Çertifikatën e Sigurisë, SSL, IP të dedikuar, etj.

Ju lutemi plotësoni formularin e mëposhtëm për detaje të mëtejshme.
Gjithashtu ju mudn të prosositni tani direkt këtë shërbim, mjafton të klikoni këtu dhe të realizoni pagesën!

Ju lutemi të tregoheni të duruar, ne do t’ju përgjigjemi sa më parë për t’ju dhënë shpjegimet e nevojshme.

AMS AL Hosting Solutions

  • AMS AL
    Palace 34/2, Floor 1 In front of Albanian State Police (Elbasan) Neighborhood “Kongresi i Elbasanit”, Elbasan, Albania

Mobile: +355695886133
E-mail: [email protected]
Website: https://ams.al

Na gjeni në Elbasan!

Porositeni këtë shërbim duke shkruajtur detajet e nevojshme!

Host Për Rishitje Pa Limit, Host Për Rishitje Pa Limit

Çfarë është web hosting

Web hosting është mënyra më e zakonshme e hostimit të më shumë se 98.99% të web faqeve. Dmth, një kompani hostimi ka një ose më shumë servera (kompjutera të lidhur me mënyrë të vazhdueshme me internetin që punojnë me një software, (serveri si ai i Linux ose Windows), që suporton punën e një numri të madh website-sh. Përveç rasteve kur një web site është veçanërisht i ngarkuar me punë ose i duhet shumë bandwidth (trafik), kjo është mënyra më pak e kushtueshme për të zotëruar një website të vërtetë. Ti mund të kesh adresën tënde të IP-së me hostim dhe të mos dallohet nga përdoruesit.