Host i Dedikuar

Ne ju mundësojmë që të keni një server të gjithin për veten tuaj për kontroll, fuqi, siguri totale. Ekspertët tanë të serverave  do të monitorojnë performancën dhe do të përditësojnë serverin tuaj, kështu që ju përqëndroheni në biznesin tuaj.

Paketa e Standardizuar Host i Dedikuar

4 X 2.5 GHz CPU, 4 Gb RAM, 1 TB Hapësirë, 5 TB Transfertë


Kushton €76.99/muaj


Read More
Paketa më e përdorur Host i Dedikuar

4 X 2.5 GHz CPU, 8 Gb RAM, 1 TB Hapësirë, 10 TB Transfertë


Kushton €128.99/muaj


Read More
Paketa e përsosur Host i Dedikuar

4 X 3.3 GHz CPU, 16 Gb RAM, 1 TB Hapësirë, 15 TB Transfertë


Kushton €208.99/muaj


Read More

Të gjithë serverat tanë të dedikuar përfshijnë:

  • Minimumi 1 TB të magazinimit të pasqyruar (RAID-1, për mbrojtje më të mirë)
  • Server Grade CPU
  • Full Root Access
  • Multi-Core Processors
  • Backups automatike te menaxhuara
  • 100% Uptime Guarantee

Ne konfigurojme çdo gjë bazuar në nevojat tuaja dhe pasi e realizojme ketë ju japim detajet për të aksesuar menjëherë serverin tuaj e Dedikuar.

ams al, .al domain, host shqip, albania host, Host i Dedikuar, Host i Dedikuar, Të gjithë serverat tanë të dedikuar përfshijnë: Minimumi 1 TB të magazinimit të pasqyruar (RAID-1, për mbrojtje më të mirë) Server Grade CPU Full Root Access Multi-Core Processors Backups automatike te menaxhuara 100% Uptime Guarantee

Menaxhim ulje çmimesh

Mund të menaxhoni uljet e cmimeve në përqindje ose në tarifa fikse, për një kohë të caktuar ose përgjithmonë në një mënyre shumë të lehtë. Produktet që u eshte bërë ulje çmimi mund të shfaqen dhe në një kategori te veçantë, vetëm për produktet me ulje çmimi.

Backup online & Menaxhimi i postës

Vetëm me 2 klikime nga paneli i kontrollit mund të ruani një backup (rezervë) të faqes tuaj dhe nëse ndodh ndonjë problem me hosting atëhere me 2 klikime të tjera ju ktheni mbrapsht backupin (rezervën) e vjetër. Mund të menaxhoni kostot e postës dhe kargos sipas peshës ose madhësisë së produktit që ju ofroni.

Ju lutemi Kërkoni një ofertë ose Porosit