Faqe interneti E-Commerce

Faqe Interneti eCommerce për shitje dhe blerje online, dyqani tuaj virtual

Ne mund të ndihmojmë në ndërtimin
e dyqanit tuaj online duke bërë të mundur që të
jeni sa më afër klientëve tuaj në çdo moment.

Ne personalizojmë dhe përshtasim me përpikmëri çdo aspekt të dyqanit
tuaj virtual me produktet dhe imazhin që ju dëshironi.
Online ju mund të shisni brenda dhe jashtë Shqipërisë!

Çfare është E-Commerce?

E-commerce ose siç dihet ndryshe edhe dyqan online bën të mundur promovimin dhe marketingun e produkteve dhe shërbimeve të institucioneve, kompanive dhe organizatave të të gjitha madhësive në internet.

Falë E-Commerce, me nje buxhet fare të vogel dhe me shifra ekonomike, ju mund të arrini me miliona përdorues të internetit të cilet përbëjnë fuqine blerëse të produkteve ose shërbimeve tuaja. Juve nuk ju mbetet gjë tjeter veçse të menaxhoni jo me shumë mund këtë dyqan virtual gjigand.

Menaxhimi i produkteve online

Mund të listoni ose të shtoni produkte në dyqanin tuaj sa të dëshironi. Editori i thjeshtë në panelin e kontrollit jua lehteson punën, nuk keni pse të mësoni gjuhë si HTML apo CSS për të shtuar produkte në dyanin tuaj virtual.

Bazament elastik dhe i qendrueshëm në të njëjtën kohe

Nuk ka problem se çfarë produktesh shisni ju, kompjutera, veshje, elektronike, apo edhe produkte jo fizike që shkarkohen në kompjuter, atë dyqan virtual qe ne ju ndertojme është multi-funksional dhe mund ta përdorni për të gjitha kërkesat. Mund të shisni edhe 10 produkte edhe 10.000 produkte, me bazamentin e tij të qendrueshem menaxhimi i produkteve është fare i lehtë.

Menaxhim i shitjeve online

Shitjet në dyqanin tuaj mund ti ndiqni në mënyrë momentale dhe nga sistemi i dyqanit tuaj virtual mund ti dergoni direkt email klientit ku mund të këtë informacione në lidhje me blerjen e tij.

Menaxhim i faqeve dhe nënfaqeve

Faqet e brëndshme të dyqanit tuaj mund ti përgatisni direkt nga paneli i kontrollit me një editor online i cili nuk kërkon dije në teknologjine e kodimit.

Menaxhim ulje çmimesh

Mund të menaxhoni uljet e cmimeve në përqindje ose në tarifa fikse, për një kohë të caktuar ose përgjithmonë në një mënyre shumë të lehtë. Produktet që u eshte bërë ulje çmimi mund të shfaqen dhe në një kategori te veçantë, vetëm për produktet me ulje çmimi.

Një rrjet të gjërë opsionësh pagimi

Klientët janë te lirë të zgjedhin mënyren e tyre të pagesës me transferte bankare ose kartë krediti. Gjithashtu mund të paguajnë edhe me mënyren e pagesës më të përdorueshme online, paypal.

Shopping i sigurtë

Nëse do përdori opsionin me karte krediti atëhere ju do keni një çertifikate SSL private dhe të dhënat e kartes së kreditit të klientit asnjëhere nuk do rregjistrohen në database dhe asnjëhere nuk mund te shihen nga persona të trete. Çmimi i Çerfifikates SSL është i përfshire në paketën fillestare.

Backup online & Menaxhimi i postës

Vetëm me 2 klikime nga paneli i kontrollit mund të ruani një backup (rezervë) të faqes tuaj dhe nëse ndodh ndonjë problem me hosting atëhere me 2 klikime të tjera ju ktheni mbrapsht backupin (rezervën) e vjetër. Mund të menaxhoni kostot e postës dhe kargos sipas peshës ose madhësisë së produktit që ju ofroni.

Faqe interneti E-Commerce, Faqe interneti E-Commerce, Faqe interneti E-Commerce