Çertifikata Sigurie SSL

Çfarë do të thotë Çertifikata Sigurie SSL? Pse duhen SSL? Regjistrim për SSL!

Teknologjia SSL-it i përkrah të dhënat 40, 56 dhe 128 dhe 256 bitëshe. Për të qenë tej masës të sigurtë preferohet që të dhënat të jenë 256 bitëshe gjatë komunikimit. Kjo teknologji është projektuar për të bërë enkriptimin e të dhënave me qëllim të sigurimit të identitetit. Krijon një lidhje të koordinuar ndërmjet një webserveri dhe një webshfletuesi e cila siguron se të gjitha të dhënat e kaluara midis webserverit dhe webshfletuesit mbeten private dhe të sigurta.

Çertifikata Sigurie SSL, Çertifikata Sigurie SSL, Çertifikata Sigurie SSL, Çertifikata Sigurie SSLÇfarë do të thotë SSL?

Certifikata SSL ose siç quhet ndryshe certifikata dixhitale, kripton githë të dhënat e vizitorëve dhe anëtarëve të faqes, të dhëna siç janë rezidenca, emri, data e lindjes, numri i patentës, llogari bankare informacione personale mbi llogari të ndryshme. Të gjitha këto të dhëna që përdor dhe janë të kërkuara në faqen e internetit që blehet online. SSL kripton dhe i bën të padukshme informacione si IP, lokacione apo të dhëna të tjera rreth vizitorëve! Askush nuk mund t’i aksesojë këto informacione në qoftë se SSL është e integruar në faqe.

Pse duhen Çertifikatat?

Të gjithë shfletuesit kanë aftësi për të bashkëvepruar me serverat e internetit të sigurta duke përdorur protokollin SSL. Sidoqoftë, shfletuesit dhe serveri duhet duhet të jetë në gjendje për të krijuar një lidhje të sigurtë, ajo që quhet një Certifikata SSL. Pra SSL bën kriptimin dhe krijon lidhje të koduar totalisht të sigurtë midis faqes tuaj online, vizitorëve dhe Serverit, aty ku ruhet gjithçka, ky i fundit mbetet i paaksesueshëm

Regjistrim, Çertifikata Sigurie SSL

Ka shumë arsye që duhet  të përdorni Çertifikata Sigurie SSL; E para për të mbrojtur blerjet online me kartat e kredit ose debitit, që të mos vidhen nga piratë të ndryshëm. E dyta është për të mbrojtur fjalëkalimet dhe llogaritë e hyrje-daljeve të për përdoruesve nga piratët e internetit. E treta, çdo informacion, si IP, lokacionet, të dhëant e kompjuterit e të tjera do jenë të sigurta, të kriptuara dhe të paaksesueshme. Së fundi, jo më pak e rëndësishme është dhe fakti që Google dhe motorët e tjerë të kërkimit nga dita në ditë, po penalizojnë gradualisht faqet pa SSL, duke favorizuar dhe duke iu dhënë prioritet faqeve që kanë SSL.

AMS.AL ofron çdo lloj tipi Çertifikatash, dhe jo vetëm kaq, praktikisht ne ofrojmë gjithçka që ju duhet për të konfiguruar certifikatën tuaj; serverin, domainin, instalimin dhe shërbime të tjera. Çertifikatat e Sigurisë SSL ndahen në tre kategori të mëdha:

Domain Validation SSL Certificates
Business Validation SSL Certificates
Extended Validation SSL Certificates
 • SSL Falas (Comodo SSL, Rapid SSL & GGSSL TrialSSL)

 • €00.00/3 muaj

 • Përfshin mbrojtjen e të dhënave tuaja dhe të klientëve, gjithashtu mbron blerjet online me kartat e kredit ose debitit që të mos vidhen nga piratë të ndryshëm. Gjithçka funksionon në mënyrë perfekte, njëlloj sikur ta kishit blerë me afat më të gjatë kohor!
 •   Mbrohet Domaini dhe të gjithë nëndomainet tuaja;
 •   Mbulon  një shifër  komode, deri në 10 000 $;
 •   https do ju sjellë një renditje më të lartë në google;
 •   Kriptim 256-bit, praktikisht i padeshifrueshëm;
 •   Kriptohen të dhënat e vizitorëve dhe anëtarëve.
 • Çertifikata Sigurie SSL 
 • (Falas për 3 muaj)
 • Domain Validation SSL

 • €4/vit

 • Kjo çertifikatë sigurie përfshin mbrojtjen e domainit tuaj në mënyrë perfekte. Edhe nëse keni disa domaine kjo është liçenca ideale. Çmimi standart fillon me € 7 në vit, ju mund ta përfitoni për €4 në vit nëse e porosisni për 3 vite, pra për 3 vite kushton 12 Euro! Gjithashtu, Comodo Possitive SSL është SSL më e njohur në botë dhe më fantastike, tek ne do ju kushtojë vetëm €5 në vit për porosi 3-vjeçare.
 •   Mbrohen të gjithë domainet tuaja, subdomainet apo shtesat;
 •   Mbulon shifra që i kalojnë 1 milionë dollarët;
 •   Optimizim i shpejtë i faqeve tuaja për google;
 •   Kriptim marramendës i padeshifrueshëm, 256-bit;
 •   Kripton totalisht githë të dhënat tuaja dhe të vizitorëve.
 • Çertifikata Sigurie SSL
 • (Porosit Tani)
 • (Domain Validation SSL)
 • SSL për kompaninë tuaj

 • €23.00/vit

 • Business Validation Kjo liçencë është fantastike për kompaninë tuaj, përfshin siguri të gjithanshme, mund të keni 1-100 domaine, subdomainet, addon domaine, root domaine, praktikisht gjithçka.
 •   Për këtë tip çertifikate duhet të jepni dokumentacione shtesë mbi kompaninë tuaj;
 •   Mbrojtje totale e Domaineve, nëndomaineve tuaja;
 •   Kriptimi 256-bit i gjithë të dhënave të vizitorëve dhe anëtarëve tuaj;
 •   Përfitime marramendëse si në renditjen e google, në siguri totale dhe mbulohet mbi 1 milion dollarë.
 • Çertifikata Sigurie SSL
 • (për kompani të ndryshme)
 • Business Validation)

Padiskutim që 3 grupet e mësipërme të Çertifikatave Të Sigurisë SSL nuk janë gjithçka që ne ofrojmë. 

Ne duam të ofrojmë gjithçka, edhe gjëra të mëdha, për këtë arsye kohëve të fundit kemi autorizimin dhe jemi të gatshëm t’ju ofrojmë SSL më të avancuara, më të kompletuara që ekzistojnë, bëhet fjalë për grupin; “Extended Validation SSL Certificates”. Çmimet fillojnë nga €95/vit!