.al domains

.com.al

Deri në

€09.89/vit

.al domains

.net.al

Deri në

€09.89/vit

.al domains

.gov.al

Deri në

€09.89/vit

.al domains

.edu.al

Deri në

€09.89/vit

.al domains

.org.al

Deri në

€09.89/vit

domaine

.al

Deri në

€09.89/vit

.al domaine

.com

Deri në

€09.69/vit

.al domaine

.net

Deri në

€10.10/vit

.al domaine

.eu

Deri në

€09.75/vit

.al domaine

.us

Deri në

€10.55/vit

Menaxhimi i Domainit tuaj mund të konfigurohet sapo të porositet & aktivizohet.

Menaxhimi i DNS ju jep mundësinë që domainin ta drejtoni drejt çdo hosti online.

Ju mund të krijoni Llogari Emaili në panelin tuaj të administrimit të serverit.

Mbrojtje e Domainit tuaj për kërkesat e pa aprovuara për transferim (EPP Code)

Rinovime në çdo moment që ju nevojitet, afate nga 1-10 vjet me ulje progresive çmimi.

Shërbim i besueshëm, falë partneritetit me AKEP, ku të dhënat tuaja ruhen të sigurta.

24 orë në 7 ditë të javës tek ne do të gjeni Support teknik për çdo shërbim.

Nëse regjistroni domainin tek ne, ska nevojë për dokumentacion dhe kritere shtesë!

Krijoni identitetin tuaj në internet dhe regjistroni domaine të ndryshme! Me ne ju mund të regjistroni domainin e dëshiruar deri në 6.66 €/vit për të gjithë domainet me prapashtesa të ndryshme, duke filluar nga .al dhe duke vazhduar më tej me .com, .eu, .net, .org, .us, .uk, .info...etj. Gjithashtu, përveç çmimeve standarte që ne ofrojmë mund të përfitoni ulje progresive nëse porositni domainin tuaj për periudha sa më të gjata kohore (në vite). Çmimet e mësipërme për disa nga domeinet më të kërkuar në treg paraqiten për një regjistrim 10 vjeçar, ju bëjmë me dije se regjistrimi 1 vjeçar i domaineve ka një çmim standart si në tabelën mëposhtë, ku do të gjeni të gjithë listën dhe detajet e domaineve të ndryshme. Tabela e mëposhtme specifikon çmimet mesatare (minimumin & maksimumin) për 3 ndalesa në vite (1 vit, 5 dhe 10 vite). Në tabelë përmblidhen çmimet për regjistrim, transferim dhe rinovim të të gjithë domaineve që ju dëshironi. Jo vetëm kaq, ky proces vjen për ju falas nëse do të porositni Paketa Hosti SSD 1 vjeçare, 2 dhe 3 vjeçare. Për më tepër ju mund të prëfitoni domainin tuaj free për gjithë jetën nëse porositni një nga paketat tona të hostit ku specifikohen detajet sesi mund të përfitoni këtë ofertë. Për më tepër klikoni në butonin mëposhtë:
 • Lloji i Domainit
 • .al
 • .net
 • .com
 • .info
 • .eu
 • .org
 • .us
 • .uk
 • .tv
 • .co
 • .com.al
 • .org.al
 • .edu.al
 • .net.al
 • .gov.al
 • .eu.com
 • .in
 • .la
 • .de
 • .nl
 • .ru
 • .cn
 • .bz
 • .cc
 • .biz
 • .co.uk
 • .gr.com
 • .ca
 • .es
 • .xxx
 • 10 Vite
 • €9.89
 • €10.10
 • €9.69
 • €12.99
 • €9.75
 • €13.99
 • €10.55
 • €9.39
 • €45.95
 • €45.95
 • €9.89
 • €9.89
 • €9.89
 • €9.89
 • €9.89
 • €28.93
 • €11.62
 • €47.19
 • €9.49
 • €10.89
 • €6.66
 • €10.50
 • €28.99
 • €28.28
 • €12.99
 • €9.69
 • €28.93
 • €18.99
 • €9.75
 • €108.00
 • 05 Vite
 • €10.10
 • €10.10
 • €10.55
 • €13.40
 • €10.00
 • €14.38
 • €11.11
 • €10.59
 • €48.25
 • €50.95
 • €10.10
 • €10.10
 • €10.10
 • €10.10
 • €10.10
 • €29.72
 • €12.62
 • €50.19
 • €9.99
 • €11.44
 • €7.27
 • €11.11
 • €30.30
 • €30.30
 • €13.40
 • €10.55
 • €29.72
 • €20.00
 • €10.00
 • €109.99
 • Vetëm 1 Vit
 • €11.99
 • €10.99
 • €10.99
 • €13.99
 • €10.59
 • €14.75
 • €11.99
 • €11.11
 • €49.25
 • €54.95
 • €11.99
 • €11.99
 • €11.99
 • €11.99
 • €11.99
 • €30.00
 • €13.62
 • €53.19
 • €10.40
 • €11.88
 • €8.28
 • €11.80
 • €31.80
 • €31.50
 • €13.99
 • €10.99
 • €30.00
 • €20.99
 • €10.59
 • €111.11
     • Falas me paketat SSD Hosting
 • Lloji i Domainit
 • .al
 • .net
 • .com
 • .info
 • .eu
 • .org
 • .us
 • .uk
 • .tv
 • .co
 • .com.al
 • .org.al
 • .edu.al
 • .net.al
 • .gov.al
 • .eu.com
 • .in
 • .la
 • .de
 • .nl
 • .ru
 • .cn
 • .bz
 • .cc
 • .biz
 • .co.uk
 • .gr.com
 • .ca
 • .es
 • .xxx
 • 10 Vite
 • €9.89
 • €10.10
 • €9.69
 • €12.99
 • €9.75
 • €13.99
 • €10.55
 • €9.39
 • €45.95
 • €45.95
 • €9.89
 • €9.89
 • €9.89
 • €9.89
 • €9.89
 • €28.93
 • €11.62
 • €47.19
 • €9.49
 • €10.89
 • €6.66
 • €10.50
 • €28.99
 • €28.28
 • €12.99
 • €9.69
 • €28.93
 • €18.99
 • €9.75
 • €108.00
 • 05 Vite
 • €10.10
 • €10.10
 • €10.55
 • €13.40
 • €10.00
 • €14.38
 • €11.11
 • €10.59
 • €48.25
 • €50.95
 • €10.10
 • €10.10
 • €10.10
 • €10.10
 • €10.10
 • €29.72
 • €12.62
 • €50.19
 • €9.99
 • €11.44
 • €7.27
 • €11.11
 • €30.30
 • €30.30
 • €13.40
 • €10.55
 • €29.72
 • €20.00
 • €10.00
 • €109.99
 • Vetëm 1 Vit
 • €11.99
 • €10.99
 • €10.99
 • €13.99
 • €10.59
 • €14.75
 • €11.99
 • €11.11
 • €49.25
 • €54.95
 • €11.99
 • €11.99
 • €11.99
 • €11.99
 • €11.99
 • €30.00
 • €13.62
 • €53.19
 • €10.40
 • €11.88
 • €8.28
 • €11.80
 • €31.80
 • €31.50
 • €13.99
 • €10.99
 • €30.00
 • €20.99
 • €10.59
 • €111.11
     • Falas me paketat SSD Hosting
 • Lloji i Domainit
 • .al
 • .net
 • .com
 • .info
 • .eu
 • .org
 • .us
 • .uk
 • .tv
 • .co
 • .com.al
 • .org.al
 • .edu.al
 • .net.al
 • .gov.al
 • .eu.com
 • .in
 • .la
 • .de
 • .nl
 • .ru
 • .cn
 • .bz
 • .cc
 • .biz
 • .co.uk
 • .gr.com
 • .ca
 • .es
 • .xxx
 • 10 Vite
 • €9.89
 • €10.10
 • €9.69
 • €12.99
 • €9.75
 • €13.99
 • €10.55
 • €9.39
 • €45.95
 • €45.95
 • €9.89
 • €9.89
 • €9.89
 • €9.89
 • €9.89
 • €28.93
 • €11.62
 • €47.19
 • €9.49
 • €10.89
 • €6.66
 • €10.50
 • €28.99
 • €28.28
 • €12.99
 • €9.69
 • €28.93
 • €18.99
 • €9.75
 • €108.00
 • 05 Vite
 • €10.10
 • €10.10
 • €10.55
 • €13.40
 • €10.00
 • €14.38
 • €11.11
 • €10.59
 • €48.25
 • €50.95
 • €10.10
 • €10.10
 • €10.10
 • €10.10
 • €10.10
 • €29.72
 • €12.62
 • €50.19
 • €9.99
 • €11.44
 • €7.27
 • €11.11
 • €30.30
 • €30.30
 • €13.40
 • €10.55
 • €29.72
 • €20.00
 • €10.00
 • €109.99
 • Vetëm 1 Vit
 • €11.99
 • €10.99
 • €10.99
 • €13.99
 • €10.59
 • €14.75
 • €11.99
 • €11.11
 • €49.25
 • €54.95
 • €11.99
 • €11.99
 • €11.99
 • €11.99
 • €11.99
 • €30.00
 • €13.62
 • €53.19
 • €10.40
 • €11.88
 • €8.28
 • €11.80
 • €31.80
 • €31.50
 • €13.99
 • €10.99
 • €30.00
 • €20.99
 • €10.59
 • €111.11
     • Falas me paketat SSD Hosting
 • Lloji i Domainit
 • .al
 • .net
 • .com
 • .info
 • .eu
 • .org
 • .us
 • .uk
 • .tv
 • .co
 • .com.al
 • .org.al
 • .edu.al
 • .net.al
 • .gov.al
 • .eu.com
 • .in
 • .la
 • .de
 • .nl
 • .ru
 • .cn
 • .bz
 • .cc
 • .biz
 • .co.uk
 • .gr.com
 • .ca
 • .es
 • .xxx
 • 1+ Domaine
 • €11.99
 • €10.99
 • €10.99
 • €13.99
 • €10.59
 • €14.75
 • €11.99
 • €11.11
 • €49.25
 • €54.95
 • €11.99
 • €11.99
 • €11.99
 • €11.99
 • €11.99
 • €30.00
 • €13.62
 • €53.19
 • €10.40
 • €11.88
 • €8.28
 • €11.80
 • €31.80
 • €31.50
 • €13.99
 • €10.99
 • €30.00
 • €20.99
 • €10.59
 • €111.11
 • 10+ Domaine
 • €10.10
 • €10.10
 • €10.55
 • €13.40
 • €10.00
 • €14.38
 • €11.11
 • €10.59
 • €48.25
 • €50.95
 • €10.10
 • €10.10
 • €10.10
 • €10.10
 • €10.10
 • €29.72
 • €12.62
 • €50.19
 • €9.99
 • €11.44
 • €7.27
 • €11.11
 • €30.30
 • €30.30
 • €13.40
 • €10.55
 • €29.72
 • €20.00
 • €10.00
 • €109.99
 • 50+ Domaine
 • €9.89
 • €10.10
 • €9.69
 • €12.99
 • €9.75
 • €13.99
 • €10.55
 • €9.39
 • €45.95
 • €45.95
 • €9.89
 • €9.89
 • €9.89
 • €9.89
 • €9.89
 • €28.93
 • €11.62
 • €47.19
 • €9.49
 • €10.89
 • €6.66
 • €10.50
 • €28.99
 • €28.28
 • €12.99
 • €9.69
 • €28.93
 • €18.99
 • €9.75
 • €108.00
     • Falas me paketat SSD Hosting

Nëse keni paqartësi dhe kërkesa kontaktoni tani!

.al domains, .al domains